Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2024-2025 Dönemi eTwinning okul etiketi sonuçları açıklandı. 44 ülke arasında, eTwinning okul sayısı bakımından ülkemiz ve ilimiz yer aldı. 2023 yılı Kasım ayında başlayan adaylık süreci 2024 yılı Şubat ayında tamamlanmış ve Nisan ayında sonuçlar açıklanmıştır. ️Esep platformunda belirli kriterleri karşılayan okullarımızın başvuruları sonucunda Avrupa'da 509, ülkemizde 149 okul arasında okulumuz da eTwinning okul etiketini almıştır.Paylaşımlı liderlik İşbirliği ve ekip çalışması Değişim Öncüsü olarak Öğrenciler Kapsayıcı ve Yenilikçi Öğrenme Kurumları Diğer okullar için rol model olma kriterlerine uygunlukları sonucunda "eTwinning  Okulu" ünvanına layık görüldü. Bu süreçte emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi ve okul idarimizi  tebrik ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılında da e twinning projeleri devam ediyor. Ortaklığını okulumuz 2/D Sınıf öğretmeni Gülşen Horlu nun yaptığı STEM ' le projesi Türkiye'den 10, Azerbaycan 'dan 1 öğretmenle yürütülen bir e twinning projesidir.  Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik konularına eğlenceli bir giriş için bu projeyi oluşturduk. Öğrencilerin bu alanlara ilgisini artırmak, bilimsel düşünce becerilerini geliştirmek ve ilgi alanlarını keşfetmelerine yardımcı olmayı amaçladık. Aynı zamanda STEM konuları ile eTwinning becerilerini de eğlenceli bir giriş yapmalarını sağlamayı da amaçlıyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda 2-D sınıfında  Masal Anlatma Etkinliği yapıldı.

Etkinlik kapsamında öğretmenleri Gülşen Horlu' nun yanısıra öğrenciler de önceden hazırlandıkları bir masalı özgün çalışmalarıyla anlattılar.Kendini ifade etme ve hayal dünyasını geliştirme imkanı veren etkinlikte öğrencilerimiz birbirinden değerli masalları eğlenirken öğrendiler.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri dolasıyla okulumuzda AFAD eğitmenleri tarafından öğrenci ve öğretmenlere "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir. AFAD Mobil ve Gönüllülük Sistemi hakkında bilgilendirmeler yapılarak tatbikat yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz 1/B sınıı ve 3/G sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Sibel KARA ve Seda ATMACA rehberliğinde yürüttükleri eTwinning "Math and Art Together" projesi tamamlandı.

Mrt

Okulumuz sınıf öğretmenleri  Sibel KARA,Gülşen HORLU, Çiğdem ÇİÇEKÇİ ve Seda ATMACA öğretmenlerimiz eTwinningeba.online sitesi üzerinden  'eSafety Label Hakkında Her Şey' kursunu tamamlayarak katılım belgesi almaya hak kazanmıştır.

Ock

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sibel KARA'nın rehberliğinde eTwinning "Steam and Mind Games" Projesine Eylül ayında katıldılar.

Ock

Okulumuz 3/G sınıf öğretmeni Seda ATACA  ve 1/B sınıf öğretmeni Sibel KARA'nın öğrencileri  "Math and Art Together" eTwinning projesine  Eylül ayında dahil oldular.

Okulumuz öğretmenlerinden

4/A sınıfı öğretmeni Çiğdem ÇİÇEKÇİ,  ESEP yeni paltformda "Materyal Destekli Drama" adlı e Twinning projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Türkiye Azerbaycan ortaklığı olarak onaylanan projenin amaçlarının 7-11 yaş aralığındaki çocukların drama eğitimi sayesinde, yaratıcı, eleştirel ve özgürce düşünebilmesi, bilişsel, sosyal, duygusal,psikomotor yönden gelişim göstermesi, empati kurabilmesi ve işbirliği yapma becerilerinin gelişmesini hedeflemektedir.