Okulumuz öğretmenlerinden

4/A sınıfı öğretmeni Çiğdem ÇİÇEKÇİ,  ESEP yeni paltformda "Materyal Destekli Drama" adlı e Twinning projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Türkiye Azerbaycan ortaklığı olarak onaylanan projenin amaçlarının 7-11 yaş aralığındaki çocukların drama eğitimi sayesinde, yaratıcı, eleştirel ve özgürce düşünebilmesi, bilişsel, sosyal, duygusal,psikomotor yönden gelişim göstermesi, empati kurabilmesi ve işbirliği yapma becerilerinin gelişmesini hedeflemektedir.

Kas

Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan ülkemizin kurucusu, eşsiz devlet adamı, büyük komutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 84. yılında, özlem, sevgi ve saygıyla andık.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Erasmus Günleri(ErasmusDays) 9-14 Ekim tarihleri arasında kutlanmaktadır.

Ekm

Avrupa Kod Haftası Etkinlikleri 07-22 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlanmaktadır. 2023 Kod Haftası Teması bakanlığımızca "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" olarak belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuz 1/B, 2/D, 3/G sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesinde yer aldılar.

Ekm

13 Ekim Afet Riskilerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz sınıf öğretmeni Gülşen HORLU ve 2/D sınıfı öğrencileri hazırladıkları program ile temel afet bilinci oluştururken deprem çantasında olması gerekenleri tanıttılar. Tatbikat sonrası programda farkındalık yaratan afiş, pano, slogan ve sunumlarıyla öğrencilerin dikkatini çekmeyi başardılar. Kızılay, Afad, Akut giysileriyle canlandırma yaptılar.

Ekm

Okulumuzda  Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle İZOP turnuvası kapsamında ilçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında okulumuzu temsil eden 4/A sınıfı öğrencisi Yiğit Emir GÜLÜÇ mangala yarışmasında ilçe 1.si olmuştur.Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

I am in Too..I Play,I Learn Projesinin Amacı;

Amacımız öğrencilerimizin sınıf ortamında eğlenerek öğrenmelerini, kendilerini geliştirmelerini ve olaylara analitik, çözüm odaklı ve hızlı düşünme becerileri ile yaklaşmalarını sağlamaktır.

Haz

1/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Gülşen HORLU rehberliğinde eTwinning Yuvam Dünya Nötr Karbon Projesinde yer aldılar.