Osman Faruk Verimer İlkokulu

02323719364
Çay Mah.Şehit Serkan Atamer Sokak No24 BAYRAKLIİZMİR
“BAŞARI HİKAYEM BURADA BAŞLADI.” Diyecek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgili, becerili, kendine güvenen ve mutlu bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak. Onlara, çağımızın (evrensel değerlere bağlı ve bu değerleri içselleştirmiş dünya vatandaşı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini gerçekleştirmelerine zemin oluşturmak ve 21.yy.ın) ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2017-2018 Eğitim öğretim yılında; 1) Bayraklı Okuyor kitap okuma yarışmasında Bayraklı 1.liği ve 3.lüğü 2) İnovatif Fikirler yarışmasında Bayraklı 1.liği 2018-2019 Eğitim öğretim Ylında; 1) İzmir zeke oyunları yarışmasında 2. sınıflar İzmir 1.liği 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında; 1) Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında Bayraklı 3.lüğü ve KARATE dalında muhtelif dereceler alınmıştır.
08:15-13:05 13:20-18:10
Ulaşım
Halkapınar´dan kalkan 599 ve Kemer´den kalkan 699 ESHOT otobüsleriyle Cami durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bornova´dan Alpaslan ve Çay Mahalle minibüsleriyle, Karşıyaka´dan Evka-4 minibüsleriyle (Eski yoldan) Çay Mahalle Sancak Cami´de inerek ulaşım sağlanmaktadır.
Şehit Serkan Atamer (2108) Sok. No:24 Çay Mah. Bayraklı İzmir
1,8 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda; HALK OYUNLARI,FUTBOL, MASA TENİSİ, HENTBOL, SATRANÇ, AKIL VE ZEKA OYUNLARI çalışmaları yapılmaktadır.
Okulumuzda "TEKNOFEST PROJESİ" kapsamında çalışmalar yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları
BAYRAKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN "SORUNLARIMIZDAN SORUMLUYUZ" PROJESİ KAPSAMINDA 1) SAĞLIKLI YAŞAM PROJESİ 2) ÇEVRE SAĞLIĞI VE GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ