Wonderful Kids With STEAM Projesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 4/G sınıf Öğrencileri ,öğretmenleri Sibel KARA rehberliğinde eTwinning "Wonderful Kids With STEAM" projesine katıldılar.

STEAM günlük hayatla bağlantı kuran bir eğitim yaklaşımıdır. Oluşturacağımız etkinliklerle öğrencilerin problem çözme, eleştirel düşünme, işbirliği yapma, ürün yaratma gibi 21. yüzyıl becerilerini geliştirmek amacıyla projemizi oluşturduk. Projemiz çocukların pedagojik gelişimine ve akademik becerilerine katkı sağlayacaktır. STEAM etkinlikleriyle öğrenciler ürün yaratmanın ve problem çözmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

Hedefler

- Çeşitli fikir üretme tekniklerini kullanır. (Beyin fırtınası, altı şapka, tartışma vb.)
- Yeni ve değerli fikirler üretir.
-Yaratıcı çabaları geliştirmek ve en üst düzeye çıkarmak için kendi fikirlerini detaylandırır, geliştirir, analiz eder ve değerlendirir.
- Kanıtları, argümanları, iddiaları ve inançları etkili bir şekilde analiz eder ve değerlendirir.
-Farklı alternatif bakış açılarını analiz eder ve değerlendirir.
-Geleneksel olmayan farklı sorunları hem geleneksel hem de yenilikçi yollarla çözer.
- Farklı bakış açılarını netleştirir ve daha iyi çözümlere yol açan temel soruları belirler ve sorar.
- Karşılaşılan problem veya soruna yönelik bilgiyi doğru ve yaratıcı bir şekilde kullanır

18-02-202418-02-202418-02-202418-02-202418-02-2024

Yayın: 18.02.2024 - Güncelleme: 18.02.2024 14:08 - Görüntülenme: 69